HomeSite mapIntrebari


                                       

 


 Cea mai completa oferta a unei gradinite particulare ploiesti, transport asigurat, programe educationale si activitati de recreere variate, totul pentru buna dezvoltarea a copilului tau.


  GRADINITA ANGELS este dotata cu camere de supraveghere video.

 

   

Cum sa nu mai aveti niciodata probleme cu despartirea de dimineata la gradinita

Aplicati urmatoarele: Ajungeti la gradinita cu cel putin o jumatate de ora mai devreme.

Initiati un joc ori o activitate cu cel mic, in care participa un ursulet, o papusa etc. Tema jocului sau activitatii trebuie sa fie programul ursuletului sau al papusii la gradinita. Explicati copilului cu mult entuziasm (nu printre lacrimile care va dau ghes) ce trebuie sa faca papusa sau ursuletul la gradi si cine va avea grija de ei (copilul). Avertizati copilul de cateva ori ca in curand veti pleca si ca el va va lua locul de mamica.

Explicati jucariilor acest lucru daca cel mic incepe sa planga. Repetati acest joc in fiecare dimineata, pana cand copilul va initia alte jocuri.

Nu va furisati fara sa va vada, deoarece la aceasta varsta copiii isi creeaza increderea in adulti, si ei trebuie sa va vada ca plecati si ca veniti. La sfarsitul zilei, ajungeti mai devreme si petreceti o jumatate de ora cu cel mic inainte de plecarea acasa. Initiati din nou acest joc, prin care puteti afla ce a invatat, ce a mancat etc. Amintiti copilului ca va veti juca in dimineata urmatoare alte jocuri.

Nimeni nu are dreptul sa va refuze daca doriti sa va petreceti timp cu copilul atat dimineata cat si dupa-amiaza. Succes !